Προσοχή! Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη

00:22 - 04/11/2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε στάσεις εργασίας για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα θα γίνουν στα τρένα και στον προαστιακό 3 τρίωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, κατά τις ώρες: 05.00 έως 08.00, 13.00 έως 16.00 και 21.00 έως 24.00. Κύριο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών είναι η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάση εργασίας σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη (5/11)

Με κύριο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, προχωρούν σε στάση εργασίας την Τρίτη τα τρένα και ο προαστιακός.  

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στάσεις εργασίας αύριο στον Προαστιακό

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό με στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κανονικά θα λειτουργούν τα τρένα και ο προαστιακός

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο τα δρομολόγια στα τραίνα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη: Ποιες ώρες θα ακινητοποιηθούν

Στάσεις εργασίας εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα στα τρένα και τον προαστιακό θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, κατά τις ώρες: 05.00 έως 08.00, 13.00 έως 16.00 και 21.00 έως 24.00. Κύριο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών είναι η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που, όπως […] The post Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη: Ποιες ώρες θα ακινητοποιηθούν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κανονικά θα λειτουργούν τα τρένα και ο προαστιακός την Τρίτη

Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Απεργία και στάσεις εργασίας την Τρίτη σε ΟΣΕ και Προαστιακό

Σε απεργία αλλά και στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό αύριο Τρίτη με κύριο αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει: Τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, κατά τις ώρες: 05.00 έως 08.00, 13.00 έως 16.00 και 21.00 έως 24.00 24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό: Ποια μέρα και ποιες ώρες

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε στάσεις εργασίας για την Τρίτη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Προσοχή: Στάσεις εργασίας σε τρένα και Προαστιακό την Τρίτη (5/11)

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό με στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό την ερχόμενη Τρίτη. Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών…

Διαβάστε το στο olympia.gr

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ανεστάλησαν οι στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Ακόμα, η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) […] The post ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ανεστάλησαν οι στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Στάσεις εργασίας και 24ωρες σε τρένα και Προαστιακό – Δείτε πότε

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν από αύριο, Τρίτη 5/11, και θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες. Με κύριο αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κι έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι σε […] The post Στάσεις εργασίας και 24ωρες σε τρένα και Προαστιακό – Δείτε πότε appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Παράνομες κρίθηκαν οι απεργίες σε τρένα και Προαστιακό – Κανονικά τα δρομολόγια την Τρίτη

Παράνομες κρίθηκαν από τα δικαστήρια οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Προαστιακού και των τρένων αύριο Τρίτη, στις 7/11 και στις 12/11. Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 05.11, την Πέμπτη 07.11 και την Τρίτη 12.11 τα […] The post Παράνομες κρίθηκαν οι απεργίες σε τρένα και Προαστιακό – Κανονικά τα δρομολόγια την Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ποιες ώρες βάζουν «φρένο» τρένα και προαστιακός την Τρίτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε στάσεις εργασίας για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κανονικά θα λειτουργούν τα τραίνα και ο προαστιακός

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο τα δρομολόγια στα τραίνα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Διαβάστε το στο

Κανονικά θα λειτουργούν την Τρίτη τρένα και προαστιακός

Παράνομες κρίθηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών...

Διαβάστε το στο news.gr

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα και ο προαστιακός την Τρίτη

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκαν παράνομες.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Στάσεις εργασίας αύριο στον Προαστιακό

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό με στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη. Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε στάσεις εργασίας για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Θα γίνουν στα τρένα και στον προαστιακό τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας κατά τις ώρες: 05.00 έως 08.00. 13.00 έως 16.00. 21.00 έως 24.00. Κύριο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών είναι η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ