Βίκυ Καγιά: Όλα όσα αποκαλύπτει για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του GNTM! Video
15:42 - 14/07/2020
Ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι βιώνει η Βίκυ Καγιά, καθώς από τις αρχές Ιούνη κάνει καθημερινά γυρίσματα τόσο για το GNTM όσο και για το Shopping Star.
The post Βίκυ Καγιά: Όλα όσα αποκαλύπτει για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του GNTM! Video appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει μυστικά και όσα θα δούμε στο νέο κύκλο του GNTM
Η Βίκυ Καγιά μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις προετοιμασίες για το νέο κύκλο του GNTM και τα πρώτα γυρίσματα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Καράβα, που αποτελεί το νέο πρόσωπο του σόου.
Η παρουσιάστρια και κριτής του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στην έναρξη των γυρισμάτων, την προσθήκη του Γιώργου Καράβα και την σχέση χρόνων με την Ζενεβιέβ! Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα στο GNTΜ και είναι θέμα, αφού κάνουν και τις απαραίτητες εξετάσεις, να μπουν τα παιδιά στο σπίτι».
«Το νέο GNTM θα έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα πρώτα γυρίσματα πήγαν πάρα πολύ καλά ενώ ο Γιώργος Καράβας ενσωματώθηκε κατευθείαν στην ομάδα. Είνα
Διαβάστε το στο pronews.grΒίκυ Καγιά: Αποκάλυψε τι γίνεται στα γυρίσματα του GNTM 3
Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας GNTM 3.Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και μίλησε για το γνωστό ριάλιτι μόδας GNTM 3, ενώ αποκάλυψε τι συμβαίνει στα νέα γυρίσματα.
Χαρακτηριστικά είπε πως «έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Έχουν μπει στο σπίτι; Δεν είμαι σίγουρη. Πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις τους, δεν είμαι σίγουρη αν έχουν μπει ακόμα. Είναι θέμα ημερών. Το GNTM έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα γυρίσματα πήγα πολύ καλά. Ο Γιώργος Καράβας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τον ξέρω χρόνια».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με την Ζενεβιέβ και την γνωριμία τους. Έτσι, συμπλήρωσε ότι «η Ζενεβιέβ είναι διευθύντρια της σχολής μου εδώ και χρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr