Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Ρέθυμνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα εισβάλλει στις "8 Λέξεις";

Μετά από το «Αν ήμουν πλούσιος», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθεί τηλεοπτικά στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις». Την απάντηση, ωστόσο, έδωσε ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού. Έχεις δεχτεί πρόταση να παίξεις στο θέατρο; Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις για το θέατρο στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα. Αυτήν τη στιγμή, όμως, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Σε φοβίζει; Έχει να κάνει με το ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος να κάνω θέατρο. Στις «8 Λέξεις» μπαίνουν τη νέα σεζόν κάποιοι παλιοί συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου. Σου έχει γίνει κάποια πρόταση; Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 Λέξεις». Θα ήθελες

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα εισβάλλει στις «8 Λέξεις»;

Μετά από το «Αν ήμουν πλούσιος», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθεί τηλεοπτικά στην καθημερινή σειρά του […] The post Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα εισβάλλει στις «8 Λέξεις»; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο