«Βόμβα» στη δίκη του Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ «έκλεψε» την ιστορία βιασμού της βοηθού της
21:58 - 15/07/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στη δίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun, η οποία τον είχε κατηγορήσει ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.
Από την αρχή της δίκης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες, ο Τζόνι Ντεπ παραδέχθηκε πως από μικρή ηλικία έκανε χρήση ουσιών και ήταν εθισμένος στο αλκοόλ αλλά αρνήθηκε σθεναρά ότι χτυπούσε την νεαρή ηθοποιό και μάλιστα, υποστήριξε ότι εκείνη ασκούσε βία εις βάρος του με αποκορύφωμα το ταξίδι τους στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015, όταν κατά την διάρκεια έντονης λογομαχίας του έκοψε το δάχτυλο με ένα μπουκάλι βότκα, που εκσφενδόνισε προς το μέρος του.
Καταπέλτης κατά της
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» στη δίκη του Τζόνι Ντεπ! «Η Άμπερ Χερντ μου «έκλεψε» την ιστορία βιασμού»
Η πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ, πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγίες, υποστήριξε σήμερα ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός της «έκλεψε» τη ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο «Βόμβα» στη δίκη του Τζόνι Ντεπ! «Η Άμπερ Χερντ μου «έκλεψε» την ιστορία βιασμού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δίκη Τζόνι Ντεπ: «Η Χερντ “έκλεψε” την ιστορία βιασμού μου και τη διαστρέβλωσε», κατέθεσε πρώην βοηθός της
Καταγγελίες κατά της Χερντ, στην εκδίκαση της μήνυσης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Sun
Διαβάστε το στο lifo.gr