Η εμφάνιση-έκπληξη του Στέλιου Ρόκκου στο The Voice- Άφωνοι οι κριτές!

09:12 - 04/11/2019

Άλλο ένα blind audition επεισόδιο του «The Voice» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στους δέκτες μας. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο τους...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εμφάνιση-έκπληξη του Στέλιου Ρόκκου στο The Voice- Άφωνοι οι κριτές

Άλλο ένα blind audition επεισόδιο του «The Voice» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στους δέκτες μας. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο τους κριτές περίμενε και μία μεγάλη έκπληξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές;

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice και οι κριτές έπαθαν πλάκα! Πώς αντέδρασαν όταν τον άκουσαν να τραγουδάει το «Έμεινα Εδώ»; Στην blind audition που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, είδαμε και τον Στέλιο Ρόκκο! Οι κριτές είχαν γυρισμένες τις καρέκλες τους και περίμεναν να ακούσουν τη φωνή του επόμενου διαγωνιζόμενου. Ο Στέλιος Ρόκκος […] Το άρθρο Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές; εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»