Βίκυ Καγιά: «Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα»

09:30 - 04/11/2019

Η Βίκυ Καγιά κυκλοφορεί άβαφη και η ίδια εξηγεί γι’ αυτό: «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε […] The post Βίκυ Καγιά: «Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα

Για την πορεία του GNTM, τονίζοντας πως δεν περίμενε την τελική πεντάδα, μίλησε η κριτής του ριάλιτι μόδας, Βίκυ Καγιά. «Στα γυρίσματα του GNTM έχουμε φτάσει στην πεντάδα. Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα», αποκάλυψε η Βίκη Καγιά. «Μας είπε η Χαρά ότι γίνεται bullying στο σπίτι. Τι ήθελαν και μου το είπαν εμένα; Έγινα Τούρκος!», είπε η Βίκυ Καγιά. Παράλληλα μίλησε για το λόγο που κυκλοφορεί άβαφη και η ίδια εξηγεί γι’ αυτό:  «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι».

Διαβάστε το στο thestival.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Βίκυ Καγιά κυκλοφορεί άβαφη και η ίδια εξηγεί γι’ αυτό: «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι».«Στα γυρίσματα του GNTM έχουμε φτάσει στην πεντάδα. Έχουμε

Διαβάστε το στο madata.gr

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα» (βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά κυκλοφορεί άβαφη και η ίδια εξηγεί γι’ αυτό: «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι». «Στα γυρίσματα του GNTM έχουμε φτάσει στην πεντάδα. Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα», αποκάλυψε η Βίκη Καγιά. «Μας είπε η Χαρά ότι γίνεται bullying στο σπίτι. Τι ήθελαν και μου το είπαν εμένα; Έγινα Τούρκος!», είπε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Βίκυ Καγιά: Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα

Τι είπε για το bullying που δέχεται η Ελευθερία στο σπίτι

Διαβάστε το στο news.gr

Η τελική πεντάδα του GNTM δεν είναι η αναμενόμενη!

Η Βίκυ Καγιά κυκλοφορεί άβαφη και η ίδια εξηγεί γι’ αυτό: «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι». «Στα γυρίσματα του GNTM έχουμε φτάσει στην πεντάδα. Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα», […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καγιά: Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα (vd)

Για την πορεία του GNTM, τονίζοντας πως δεν περίμενε την τελική πεντάδα, μίλησε η κριτής του ριάλιτι μόδας, Βίκυ Καγιά. «Στα γυρίσματα του GNTM έχουμε φτάσει στην πεντάδα. Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα», αποκάλυψε η Βίκη Καγιά. «Μας είπε η Χαρά ότι γίνεται bullying στο σπίτι. Τι ήθελαν και μου […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Καγιά για GNTM: «Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα»Η Βίκυ Καγιά κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ, γεγονός που εξήγησε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι». Οι ερωτήσεις στράφηκαν όμως στο GNTM γρήγορα, με την κ. Καγιά να αναφέρει ότι στα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν φτάσει στην πεντάδα!  «Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα», αποκάλυψε μάλιστα η ίδια. Τέλος, ανέφερε για το προσεχές επεισόδιο: «Μας είπε η Χαρά ότι γίνεται bullying στο σπίτι. Τι ήθελαν και μου το είπαν εμένα;». «Έγινα Τούρκος!», είπε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Βίκυ Καγιά: "Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα" (video)

"Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο