Ελ. Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου

19:43 - 16/07/2020

"Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου" αναφέρει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σε δήλωση της μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου

"Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου" αναφέρει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σε δήλωση της μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελ. Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη αναφέρει σε δήλωση της μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis ότι θα προσφύγει κατά της δίωξής της. Η Εισαγγελέας τονίζει πως θα προσβάλει άμεσα ως άκυρη την δίωξη, για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα, που ασκήθηκε εναντίον της ενώ προαναγγέλλει πως θα προσφύγει και σε αρμόδια διεθνή όργανα για να αναδειχθεί "το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας". Η δήλωση της κ. Τουλουπάκη έχει ως εξής: "Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό Συμβούλιο ως απολύτως άκυρη, ενώ παράλληλα θα αναδειχθ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Πολωνία: Προσφυγή κατά της εκλογής Ντούντα

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 12ης Ιουλίου, που οδήγησαν στην επανεκλογή του προέδρου Αντρέι Ντούντα με την υποστήριξη του εθνικιστικού συντηρητικού κόμματος PiS.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ελένη Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξής μου

«Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου» αναφέρει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σε δήλωση της μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis. Η Εισαγγελέας τονίζει πως θα προσβάλει άμεσα ως άκυρη την δίωξη, για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα, που ασκήθηκε εναντίον της ενώ προαναγγέλλει πως […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ελένη Τουλουπάκη Novartis: «Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου»

Ελένη Τουλουπάκη Novartis: Η Εισαγγελέας Διαφθοράς, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis, δήλωσε ότι θα προσφύγει εναντίον αυτής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου

«Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου» αναφέρει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σε δήλωση της μετά την άσκηση ποινικής δίωξης... The post Τουλουπάκη: Θα προσφύγω κατά της δίωξης μου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»