Δύο Αφγανοί από το hotspot της Μαλακάσας έπαιξαν μπουνιές με αστυνομικό, μέσα σε καφετέρια της Χαλκίδας

08:43 - 17/07/2020

Αναστάτωση επικράτησε σε μια καφετέρια στην παραλία της Χαλκίδας, όταν δύο θρασύτατοι Αφγανοί που διαμένουν στο hotspot της Μαλακάσας, επιτέθηκαν σε έναν ανυποψίαστο αστυνομικό! Σύμφωνα με το eviazoom.gr, όλα άρχισαν όταν οι Αφγανοί είδαν στον δρόμο τους δύο ανήλικες Ρομά που πουλούσαν στιλό και άρχισαν να τις παρενοχλούν. Τα δύο κορίτσια κατέφυγαν στην καφετέρια και ζήτησαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφγανοί από το hotspot της Μαλακάσας παρενόχλησαν δύο ανήλικες και επιτέθηκαν σε αστυνομικό, στην Χαλκίδα!

Δυστυχώς φαινόμενα που αποτελούν «κανόνα» στις δυτικές χώρες, οι οποίες έχουν αυξημένο αριθμό παράνομων μεταναστών αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην παραλία της Χαλκίδας, δύο Αφγανοί που διαμένουν στο hotspot της Μαλακάσας, επιτέθηκαν σε έναν ανυποψίαστο αστυνομικό, επειδή δεν τους άφησε να παρενοχλήσουν δύο ανήλικα κοριτσάκια!...

Διαβάστε το στο crashonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή