GNTM-Βίκυ Καγιά:Μάθαμε για το bullying στην Ελευθερία και βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους

11:29 - 04/11/2019

Tην Βίκυ Καγιά συνάντησαν χθες οι δημοσιογράφοι και εκείνη μίλησε για το σκηνικό που θα δούμε απόψε στο GNTM όπου οι κριτές ενημερώνονται  από την Χαρά για το bullying  που δέχεται η  Ελευθερία, από  την Κάτια και τις υπόλοιπες FF. "Μας είπε η Χαρά ότι γίνεται bullying στο σπίτι. Δεν ξέρω αν αυτό που κάνουν είναι ακριβώς bullying, γιατί όλες πειράζονται μεταξύ τους… πάντως όταν το μάθαμε βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους. Καλά μην την βλέπετε και τόσο τρομαγμένη την Ελευθερία, είναι πολύ δυνατό παιδί", τόνισε χαρακτηριστικά, η όμορφη...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει