Αντώνης Ρέμος: «Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά λόγω πανδημίας»

17:15 - 17/07/2020

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» για το πλήγμα στην οικονομία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών στο "μπλόκο" της κυβέρνησης στα πανηγύρια. The post Αντώνης Ρέμος: «Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά λόγω πανδημίας» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος: «Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά» (video)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τα πανηγύρια μέχρι τις 30 Ιουλίου. Γι αυτό το γεγονός κλήθηκε να μιλήσει ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» και αναφέρθηκε στην οικονομική «πληγή» που άφησε η πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού. «Ο χώρος ο δικός μας έχει πληγεί από τον […] The post Αντώνης Ρέμος: «Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας