Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη – «Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας»

11:27 - 18/07/2020

Στο περιοδικό “Λοιπόν” έδωσε συνέντευξη η Ραχήλ Μακρή, η οποία ξέσπασε άγρια όταν τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη που […] The post Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη – «Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη: Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας

Στο περιοδικό “Λοιπόν” έδωσε συνέντευξη η Ραχήλ Μακρή, η οποία ξέσπασε άγρια όταν τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη που εξελέγη ευρωβουλευτής με μεγάλη διαφορά σε ψήφους. Μου είπες ότι έχεις να εκπληρώσεις ένα τάμα στην Παναγία της Τήνου. Ναι, θα πάω να εκπληρώσω το τάμα μου, το έχω υποσχεθεί στην Παναγία. Πρόκειται για κάτι στο οποίο με βοήθησε, πρέπει να πάω και το περιμένω. Θα πάω στην Παναγία με τα γόνατα, από κάτω, στο παλιό λιμάνι, μέχρι επάνω, στην εικόνα της. «Γονάτισες» για κάποιο λόγο; Πολλές φορές γονατίζω, κι εκεί κάνω την προσευχή μου και λέω ότι θα πάνε όλα καλά. Αν νιώθω περίεργα, πηγαίνω στην εκκλησία μόνη μου, κάθομαι και προσεύχομαι… Πολιτικά θα μπορούσα να σκύψω το

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Ραχήλ Μακρή ξεσπά για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας, γιατί το βλέπουν οι άλλοι και γελάνε»

Η Ραχήλ Μακρή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και ξέσπασε άγρια όταν τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη που εξελέγη ευρωβουλευτής με μεγάλη διαφορά σε ψήφους. The post Η Ραχήλ Μακρή ξεσπά για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας, γιατί το βλέπουν οι άλλοι και γελάνε» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξέσπασμα Ραχήλ Μακρή κατά Αλέξη Γεωργούλη: Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας

"Δεν κάνουν κάτι, δεν προσφέρουν, είναι άχρηστοι στην κοινωνία, κάνουν και ζημιά με τις αποφάσεις που παίρνουν".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη – «Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας»

Δείτε όλα όσα είπε η Ραχήλ Μακρή. Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ραχήλ Μακρή, η οποία ξέσπασε άγρια όταν τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη που εξελέγη ευρωβουλευτής με μεγάλη διαφορά σε ψήφους. Μου είπες ότι έχεις να εκπληρώσεις ένα τάμα στην Παναγία της Τήνου. Ναι, θα πάω να εκπληρώσω το […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ραχήλ Μακρή για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν προσφέρει τίποτα είναι άχρηστος για την κοινωνία»

Σε συνέντευξη που έδωσε η Ραχήλ Μακρή ξέσπασε άγρια όταν τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη που εξελέγη ευρωβουλευτής με μεγάλη διαφορά σε ψήφους. Μου είπες ότι έχεις να εκπληρώσεις ένα τάμα στην Παναγία της Τήνου. Ναι, θα πάω να εκπληρώσω το τάμα μου, το έχω υποσχεθεί στην Παναγία. Πρόκειται για κάτι στο οποίο με βοήθησε, πρέπει να πάω και το περιμένω. Θα πάω στην Παναγία με τα γόνατα, από κάτω, στο παλιό λιμάνι, μέχρι επάνω, στην εικόνα της. «Γονάτισες» για κάποιο λόγο; Πολλές φορές γονατίζω, κι εκεί κάνω την προσευχή μου και λέω ότι θα πάνε όλα καλά. Αν νιώθω περίεργα, πηγαίνω στην εκκλησία μόνη μου, κάθομαι και προσεύχομαι… Πολιτικά θα μπορούσα να σκύψω το κεφάλι, να το «παίζω» μία όπως αυτέ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γνωστή Ελληνίδα ξεφτιλίζει τον Γεωργούλη: Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας

Στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη η Ραχήλ Μακρή, η οποία, μεταξύ άλλων, ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για την εκλογή με μεγάλη διαφορά σε ψήφους του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.   Μου είπες ότι έχεις να εκπληρώσεις ένα τάμα στην Παναγία της Τήνου.   Ναι, θα πάω να εκπληρώσω το τάμα μου, το έχω υποσχεθεί στην Παναγία. Πρόκειται για κάτι στο οποίο με βοήθησε, πρέπει να πάω και το περιμένω. Θα πάω στην Παναγία με τα γόνατα, από κάτω, στο παλιό λιμάνι, μέχρι επάνω, στην εικόνα της.   Γονάτισες για κάποιο λόγο;   Πολλές φορές γονατίζω, κι εκεί κάνω την προσευχή μου και λέω ότι θα πάνε όλα καλά. Αν νιώθω περίεργα, πηγαίνω στην εκκλησία μόνη μου, κάθομαι και προσεύχομαι… Πολιτικά θα μπο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο