Συγκινημένη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον αέρα της ΕΡΤ – «Έχω πάρει μάθημα ζωής»

15:24 - 18/07/2020

Καλεσμένη στο “φλΕΡΤ” της Νάντιας Κοντογεώργη ήταν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ […] The post Συγκινημένη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον αέρα της ΕΡΤ – «Έχω πάρει μάθημα ζωής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχω πάρει μάθημα ζωής» - Συγκινημένη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον αέρα της ΕΡΤ

MEDIA  Η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή "ΦλΕΡΤ" για το τροχαίο ατύχημα, το 2015, που της σημάδεψε τη ζωή. Έκτοτε, περιγράφει, αντιλαμβάνεται την κάθε μέρα ως δώρο. "Ήταν μια δύσκολη στιγμή το 2015. Ο οδηγός παραβίασε το στοπ, οπότε με χτύπησε κάπως χαμηλά στον άξονα του αυτοκινήτου. Αυτό τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα. Σύρθηκα περίπου 60 μέτρα σε αυτή την κατάσταση. Κατάφερα να βγω και σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας.  Νιώθεις πως δεν έχεις κανέναν έλεγχο της κατάστασης. Την ώρα που γυρνούσε το αμάξι αισθανόμουν ότι ήμουν κάπου δεμένη. Πολλές φορές θεωρούμε ότι τέτοια τροχαία γίνονται μόνο αν βγούμε στην εθνική, αν βρέχει, αν υπάρχει υπερβολική ταχύτητα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο