Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήταν βίαιος και έπαιρνε φάρμακα» λέει η πρώην σύζυγος του 51χρονου δράστη
00:01 - 05/11/2019
Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 51χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του θύματος, στα Μέγαρα.Η πρώην σύζυγος του δράστη, δήλωσε ότι «λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα».
«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε».
Η γυναίκα β
Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έγκλημα στα Μέγαρα: Είμαι άρρωστος, παίρνω φάρμακα λέει ο δολοφόνος
Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορείται για τη δολοφονία του κουνιάδου του στα Μέγαρα
Διαβάστε το στο Έγκλημα στα Μέγαρα: "Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει" λέει η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου
Βίαια ξεσπάσματα εδώ και τέσσερα χρόνια είχε ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα τον πρώην κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.
Η πρώην σύζυγός του, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα
Διαβάστε το στο madata.grΈγκλημα στα Μέγαρα: Είμαι άρρωστος, παίρνω φάρμακα λέει ο δολοφόνος
Εξηγήσεις για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του στα Μέγαρα δίνει σήμερα στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές ο κατηγορούμενος ως δράστης του εγκλήματος, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. Ο 50χρονος καλείται να απολογηθεί για βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος την περασμένη Πέμπτη εισέβαλε οπλισμένος στο […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΕγκλημα στα Μέγαρα: «Γινόταν βίαιος και απειλούσε να με χτυπήσει», αποκαλύπτει η γυναίκα του δράστη
Νέα στοιχεία για τον δράστη του φονικού στα Μέγαρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τη γυναίκα του να αναφέρεται στην ψυχολογική του κατάσταση αλλά και στους λόγους που την οδήγησαν να ζητήσει διαζύγιο. «Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άνδρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», είπε στο Star η γυναίκα. «Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ […]
Διαβάστε το στο dete.grΜέγαρα: “Γινόταν βίαιος και απειλούσε να με χτυπήσει”, λέει η γυναίκα του δράστη
Έφυγε από το σπίτι με το παιδί και στη συνέχεια ζήτησε διαζύγιο από τον δολοφόνο. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος δημιουργούσε προβλήματα και στην εργασία του. Ο δράστης είχε απειλήσει την οικογένεια στο παρελθόν αποκαλύπτει θείος του θύματος. Σε κατάσταση σοκ παραμένει η γυναίκα του γιατρού που δολοφονήθηκε στα Μέγαρα. Νέα στοιχεία για το φονικό στα Μέγαρα βλέπουν […]
The post Μέγαρα: “Γινόταν βίαιος και απειλούσε να με χτυπήσει”, λέει η γυναίκα του δράστη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr