Η Λένα Παπαληγούρα σε μια τρυφερή εξομολόγηση – «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου»
18:27 - 20/07/2020
Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πώς έχει δράσει […]
The post Η Λένα Παπαληγούρα σε μια τρυφερή εξομολόγηση – «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Λένα Παπαληγούρα σε μια τρυφερή εξομολόγηση – "Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου"
Για το πώς έχει δράσει η μητρότητα στη ζωή της μίλησε μεταξύ άλλων στο φλΕΡΤ» και την ΕΡΤ, η Λένα Παπαληγούρα
Είναι ιδανικό για εκείνη το ότι ο άντρας της δεν έχει σχέση με τον θεατρικό χώρο και είναι εντελώς εκτός από αυτή την… παράνοια, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι της προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με τα παιδιά.
«Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη, πιο αθώα, λιγότερο αγχωμένη και πιο αυθόρμητη. Επειδή δεν σε παίρνει κιόλας, η ζωή κυλάει και είναι δίπλα σου» παραδέχθηκε με χαμόγελο η Λένα Παπαληγούρα. «Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου, τη φροντίδα και την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει… Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει! Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι κα
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Λένα Παπαληγούρα εξομολογείται: «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου»
Η Λένα Παπαληγούρα προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της...
The post Η Λένα Παπαληγούρα εξομολογείται: «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Λένα Παπαληγούρα: «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου»
Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Λένα Παπαληγούρα.
The post Συγκινεί η Λένα Παπαληγούρα: «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr