Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ ο Λευτέρης Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου» (Photos)
11:45 - 05/11/2019
ΕΛΛAΔΑ
Δάκρυα συγκίνησης για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, το αγγελούδι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη από μέρα σε μέρα.
Η επίσκεψή του στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλκίδα, την περασμένη Κυριακή, έγινε ύστερα από παρότρυνση των γονιών του μικρού, του Γιώργου και της Ρίας: «Είσαι καλός άνθρωπος. Και γουρλής! Θέλουμε να δεις τον γιο μας, να τους ευχηθείς, θα χαρούμε πολύ όλοι μας» ήταν τα λόγια τους και ο Λε-Πα δέχτηκε αμέσως.
Σε αυτήν την πρόσκληση αγάπης ο ίδιος ένιωσε πολύ έντονα συναισθήματα. «Είμαι πατέρας. Ένιωσα την αγωνία τους, τον φόβο, την ελπίδα. Μαχητές όμως. Όπως και ο
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ και ο Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου»
Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη.
The post Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ και ο Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ ο Λευτέρης Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου»
Δάκρυα συγκίνησης για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, το αγγελούδι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη από μέρα σε μέρα.
Η επίσκεψή του στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλκίδα, την περασμένη
Διαβάστε το στο madata.gr