Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ ο Λευτέρης Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου» (Photos)

11:45 - 05/11/2019

ΕΛΛAΔΑ  Δάκρυα συγκίνησης για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, το αγγελούδι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη από μέρα σε μέρα. Η επίσκεψή του στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλκίδα, την περασμένη Κυριακή, έγινε ύστερα από παρότρυνση των γονιών του μικρού, του Γιώργου και της Ρίας: «Είσαι καλός άνθρωπος. Και γουρλής! Θέλουμε να δεις τον γιο μας, να τους ευχηθείς, θα χαρούμε πολύ όλοι μας» ήταν τα λόγια τους και ο Λε-Πα δέχτηκε αμέσως. Σε αυτήν την πρόσκληση αγάπης ο ίδιος ένιωσε πολύ έντονα συναισθήματα. «Είμαι πατέρας. Ένιωσα την αγωνία τους, τον φόβο, την ελπίδα. Μαχητές όμως. Όπως και ο

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ και ο Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου»

Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη. The post Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ και ο Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ ο Λευτέρης Πανταζής: «Καλή δύναμη μικρούλη μου»

Δάκρυα συγκίνησης για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνάντησε από κοντά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, το αγγελούδι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βοστόνη από μέρα σε μέρα. Η επίσκεψή του στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλκίδα, την περασμένη

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)