Μητσοτάκης για Σύνοδο Κορυφής: Έχω να μείνω άγρυπνος δύο μέρες στη σειρά από τα 20 μου

08:51 - 21/07/2020

Πολιτική  Σε μία φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, αποτυπώθηκε η δυσκολία της διαπραγμάτευσης. «Έχω να μείνω άγρυπνος δύο μέρες στη σειρά από τα 20 μου» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας τις δηλώσεις του, δείχνοντας έτσι πόσο δύσκολη ήταν η συμφωνία που επιτεύχθηκε μετά από διαπραγμάτευση τεσσάρων ημερών. Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών συμμετείχε σε πολλές κλειστές συναντήσεις, με τις συζητήσεις να κορυφώνονται τις δύο τελευταίες ημέρες με τις συμβιβαστικές προτάσεις που κατατέθηκαν από τον Σαρλ Μισέλ. Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣύνοδος ΚορυφήςπρωθυπουργόςΚυβέρνησηHas video: Exc

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Έχω να μείνω άγρυπνος για δύο μέρες στη σειρά από τα 20 μου

Με μια προσωπική αναφορά ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις δηλώσεις του μετά τη συμφωνία που επετεύχθη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το Ταμείο Ανάκαμψης και τον προϋπολογισμό. Οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις των ηγετών των 27 χωρών-μελών της ΕΕ, που έφτασαν σε πέμπτη ημέρα (από δύο ημέρες που ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσουν) μέχρι να υπάρξει συμφωνία για την επόμενη μέρα, ήταν κουραστικές για όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές. Χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή των δηλώσεών του για την επίτευξη συμφωνίας ανέφερε ότι «έχω να μείνω άγρυπνος για δύο μέρες στη σειρά, μάλλον από τα 20 μου». Δείγμα του πόσο επίπονες ήταν οι συζητήσεις των Ευρωπαίων ηγετών μέχρι να καταλήξ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής: «Έχω να μείνω άγρυπνος δύο μέρες στη σειρά από τα 20 μου»

Αναφερόμενος στην σκληρή διαπραγμάτευση που έλαβε χώρα στη Σύνοδο Κορυφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία φράση του έδωσε το στίγμα και τη δυσκολία των όσων συνέβησαν στις Βρυξέλλες The post Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής: «Έχω να μείνω άγρυπνος δύο μέρες στη σειρά από τα 20 μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η εξομολόγηση Μητσοτάκη μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Εχω να μείνω άγρυπνος δύο μέρες σερί από τα ...20

Η κούραση μετά από την σχεδόν πενθήμερη Σύνοδο Κορυφής έπληξε όλους τους εμπλεκομένους, ειδικά τους ηγέτες των κρατών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)