Το ειρωνικό σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου σε ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη και η απάντησή της

12:51 - 21/07/2020

Η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια κατάθεση ψυχής δημοσιεύοντας ένα video,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα κόντρα; Το ειρωνικό σχόλιο της Ελευθερίου κάτω από ποστ της Στικούδη

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου; Η πρώτη πόσταρε βίντεο να παίζει πιάνο και να τραγουδάει και έγραψε: Pretty Hurts… You can’t fix what you can’t see… It’s your SOUL that needs a surgery…, έγραψε η Κατερίνα Στικούδη και συνέχισε: Το 2005 στέφτηκα Miss Ελλάς… δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα… Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής! #takeCare #bestrong. https://www.instagram.com/p/CC33m9pgvC2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″> <a href="https://www.instagram.com/p/CC33m9pgvC2 Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε το στο spoilers

Το καρφί της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Κατερίνα Στικούδη πυροδότησε νέα κόντρα (video)

Μία ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη, στάθηκε η αφορμή για την πυροδότηση νέας κόντρας, στην ελληνική showbiz. Συγκεκριμένα η όμορφη τραγουδίστρια, ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδάει ένα αγαπημένο της κομμάτι της, της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας Beyonce. Φορώντας την κορδέλα από τα καλλιστεία του 2005, που είχε στεφθεί […] The post Το καρφί της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Κατερίνα Στικούδη πυροδότησε νέα κόντρα (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»