Αντετοκούνμπο : «Στόχος το πρωτάθλημα, όχι το βραβείο MVP»

07:21 - 22/07/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως στόχος του δεν είναι να κατακτήσει το βραβείο του MVP, αλλά να γίνεται καλύτερος και να οδηγήσει την ομάδα του Μιλγουόκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο : Στόχος το πρωτάθλημα, όχι το βραβείο MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως στόχος του δεν είναι να κατακτήσει το βραβείο του MVP, αλλά να γίνεται καλύτερος και να οδηγήσει την ομάδα του Μιλγουόκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Διαβάστε το στο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Μόνο το πρωτάθλημα σκέφτομαι, όχι το MVP"

Η συζήτηση για το MVP στο ΝΒΑ ξαναφούντωσε τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε όμως πως άλλο πράγμα είναι στο μυαλό του: ο τίτλος του πρωταθλητή!

Διαβάστε το στο Sport24

Αντετοκούνμπο: Στόχος το πρωτάθλημα, όχι το βραβείο MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως στόχος του δεν είναι να κατακτήσει το βραβείο του MVP, αλλά να γίνεται καλύτερος και να οδηγήσει την ομάδα του Μιλγουόκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αντετοκούνμπο : Στόχος το πρωτάθλημα, όχι το βραβείο MVP

Διαβάστε το στο tovima

Αντετοκούνμπο: Βασικός μου στόχος το πρωτάθλημα, όχι το βραβείο MVP

Οι ομάδες του NBA προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επανεκκίνηση της σεζόν, μέσω των αγώνων που...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντετοκούνμπο: Βασικός μου στόχος το πρωτάθλημα και όχι το βραβείο MVP (VIDEO)

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι το NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στο επίκεντρο των ΜΜΕ. O ίδιος ο Greek Freak ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους του για τη νέα περίοδο. Όπως είπε, αυτό που θέλει είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Μπακς και όχι τον τίτλο του MVP. Αναλυτικά επισήμανε τα εξής: «Πολλοί θα μιλάνε για τον MVP και το συγκεκριμένο βραβείο. Αλλά δεν είναι ο βασικός μου στόχος. Θέλω να γίνω καλύτερος, να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και στο τέλος να κερδίσουμε και το... μεγάλο τρόπαιο, το οποίο κέρδισαν οι Μπακς τελευταία φορά το 1971».

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αντετοκούνμπο: «Στόχος μου είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όχι να βγω MVP»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τις προπονήσεις στην καραντίνα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Αντετοκούνμπο: Το πρωτάθλημα, το βραβείο MVP και τα... παιχνίδια μυαλού!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι τον ενδιαφέρει μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Μπακς και όχι το βραβείο του MVP, ενώ αναφέρθηκε και στα... παιχνίδια μυαλού που μετήλθε για να «βρίσκεται πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό»!

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)