Μέγαρα: Στην φυλακή μετά την απολογία του ο 50χρονος δράστης - «Αποχαιρέτησα το παιδί μου για να αυτοκτονήσω»
13:39 - 05/11/2019
ΕΛΛAΔΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σκότωσε τον πρώην κουνιάδο του.
Η απολογία του κατηγορουμένου διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε και πάλι ότι δεν θυμάται τίποτα και ανέφερε ότι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, αμέσως μετά το φονικό. πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αποχαιρέτησε το παιδί του, με σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.
Μάλιστα, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου φέρεται να υπέβαλε στον ανακριτή και αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Παράλληλα, προσκόμισε στην ανάκριση ιατρικά πιστοποιητικά και ι
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Μέγαρα : «Αποχαιρέτισα το παιδί μου για να αυτοκτονήσω»
Κατα την απολογία του, ανέφερε οτι το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αποχαιρέτησε το παιδί του, με σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει
Διαβάστε το στο Δολοφονία Μέγαρα : Αποχαιρέτισα το παιδί μου για να αυτοκτονήσω
Τι ανάφερε στην απολογία του οο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος
Διαβάστε το στο tovimaΈγκλημα στα Μέγαρα: Στη φυλακή ο δράστης – «Αποχαιρέτησα το παιδί μου για να αυτοκτονήσω», λέει
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε αμέσως μετά την απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή, ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, τραυμάτισε θανάσιμα των κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγο του θύματος μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα. Η απολογία του κατηγορουμένου διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 50χρονος υποστήριξε […]
The post Έγκλημα στα Μέγαρα: Στη φυλακή ο δράστης – «Αποχαιρέτησα το παιδί μου για να αυτοκτονήσω», λέει appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΜέγαρα: Προφυλακιστέος ο δράστης - 'Αποχαιρέτησα το παιδί μου με σκοπό να αυτοκτονήσω'
Στη φυλακή οδηγείται ο 50χρονος
σωφρονιστικός υπάλληλος από τα Μέγαρα που
κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε
το...
Διαβάστε το στο ekriti.gr