Έλενα Ακρίτα για Αφροδίτη Μάνου: «Τόσο λίγη…»

13:48 - 05/11/2019

Ένα κείμενο που έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης στον λογαριασμό του στο facebook για την εμπειρία του από την μαθητική παρέλαση… […] The post Έλενα Ακρίτα για Αφροδίτη Μάνου: «Τόσο λίγη…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πυρά» Έλενας Ακρίτα για Αφροδίτη Μάνου: «Τόσο λίγη…»

Μία ανάρτηση του Θέμη Καραμουρατίδη στο facebook για την εμπειρία του από την μαθητική παρέλαση, σχολίασε αιχμηρά η Αφορδίτη Μάνου με την Έλενα Ακρίτα να της επιτίθεται λίγο αργότερα. The post «Πυρά» Έλενας Ακρίτα για Αφροδίτη Μάνου: «Τόσο λίγη…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Ακρίτα εναντίον Αφροδίτης Μάνου: «Τόσο λίγη…»

Ο Θέμης Καραμουρατίδης έγραψε ένα κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, περιγράφοντας την εμπειρία του από την μαθητική παρέλαση και από εκεί ξεκίνησε η σύγκρουση Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση 10 κοριτσιών να κάνουν παρέλαση για την εθνική επέτειο από την 28η

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Έλενα Ακρίτα κατακεραυνώνει την Αφροδίτη Μάνου: Τόσο λίγη…

Ο Θέμης Καραμουρατίδης θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του από τις μαθητικές παρελάσεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Στη συνέχεια, η συνθέτρια, τραγουδίστρια και στιχουργός Αφροδίτη Μάνου, χωρίς μεν να τον κατονομάσει αλλά κάνοντας ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον Θέμη Καραμουρατίδη, προχώρησε σε ένα κείμενο-σχόλιο το οποίο περιλάμβανε βαρύς χαρακτηρισμούς. Και τέλος, θέση πήρε […] The post Η Έλενα Ακρίτα κατακεραυνώνει την Αφροδίτη Μάνου: Τόσο λίγη… appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πόλεμος! Έλενα Ακρίτα εναντίον Αφροδίτης Μάνου: «Τόσο λίγη…»

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση 10 κοριτσιών να κάνουν παρέλαση για την εθνική επέτειο από την 28η Οκτωβρίου σε στυλ Monty Python. Οι συγκεκριμένες δέκα μαθήτριες βγήκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και διακωμώδησαν την επέτειο του Όχι. Ο Θέμης Καραμουρατίδης έγραψε ένα κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, περιγράφοντας την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»