Διαβούλευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα

18:28 - 22/07/2020

Με τον δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, στο πλαίσιο διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα. Στη συζήτηση – ενημέρωση, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων, κυριάρχησε ο προγραμματισμός για το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027, καθώς και για ... The post Διαβούλευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)