Πρόεδρος Κομισιόν για Ταμείο Ανάκαμψης: Πρώτα η επιτυχία σε έναν στόχο και μετά η εκταμίευση της απαραίτητης δόσης
08:24 - 23/07/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Τη σημασία που έχει το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας κάθε χώρας μέλους της ΕΕ τόνισε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά την πενθήμερη Σύνοδο Κορυφής και την επίτευξη της συμφωνίας για το ευρωπαϊκό σχέδιο ανάκαμψης.
Ερωτηθείσα σχετικά με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να λαμβάνει κάθε χώρα το "πακέτο" που της αναλογεί, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επισήμανε ότι "το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης είναι σημαντικό" και διευκρίνισε πως "σε ευρωπαϊκό επίπεδο ζητάμε να μπει επάνω η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, η μάχη για την κλιματική αλλαγή, η ψηφιοποίηση που σημαίνει εκσυγχρονισμός και η ανθεκτικότητα, τα μαθήματα που αντλήσαμε από την κρίση".
Παράλληλα, ανα
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φον ντερ Λάιεν για σχέδιο ανάκαμψης: «Κάθε φορά που θα επιτυγχάνεται ένας στόχος θα γίνεται η εκταμίευση της δόσης»
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά την πενθήμερη Σύνοδο Κορυφής και την επίτευξη της συμφωνίας για το ευρωπαϊκό σχέδιο ανάκαμψης τόνισε τη σημασία που έχει το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας κάθε χώρας μέλους της ΕΕ
Ερωτηθείσα σχετικά με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να λαμβάνει κάθε χώρα το «πακέτο» που της αναλογεί, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επισήμανε ότι «το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης είναι σημαντικό» και διευκρίνισε πως «σε ευρωπαϊκό επίπεδο ζητάμε να μπει επάνω η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, η μάχη για την κλιματική αλλαγή, η ψηφιοποίηση που σημαίνει εκσυγχρονισμός και η ανθεκτικότητα, τα μαθήματα που αντλήσαμε από την κρίση».
Παράλληλα, αναφερόμενη
Διαβάστε το στο pronews.gr