Εορτή της Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής στην Σέτα

09:27 - 23/07/2020

Σέτα: Το 2ήμερο 21 και 22 Ιουλίου εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής στο φερώνυμο εξωκλήσι στην Σέτα του Δήμου Ερέτριας όπου την παραμονή… τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία απο τον Πρεσβύτερο Γεώργιο Κουσερή εφημέριο Θαρρουνίων απο την ώμορη Μητρόπολη Καρυστίας και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εορτασμός της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στην Ι.Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Mε λαμπρότητα και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο και παρουσία πλειάδος Κληρικών της Μητροπόλεως, τελέσθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου η εορτή της Ισαποστόλου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Χαλέπα Χανίων. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου κ. Ειρηναίου, ο οποίος κήρυξε για την Αγία Μαρία την Μαγδαληνή. {loadposition adsense}

Διαβάστε το στο .romfea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο