Αντετοκούνμπο: «Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν» (vid)
00:16 - 24/07/2020
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, με λόγια… καρδιάς, μίλησε για τα δύσκολα […]
Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bleacher Report μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα καθώς και στον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών – Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στο «Bleacher Report» το οποίο δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ.
Το άρθρο Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών – Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών – Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν (VIDEO)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στο «Bleacher Report» το οποίο δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ. Ο «Greek Freak» μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την φτώχεια, τον ρατσισμό που γνώρισε στην Ελλάδα. Στο promo βίντεο αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν...
Διαβάστε το στο crashonline.grΑντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών – Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Ο Έλληνας σταρ του NBA μίλησε σε αμερικανικό Μέσο για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στο «Bleacher Report» το οποίο δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ. Ο «Greek Freak» μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την φτώχεια, τον ρατσισμό που γνώρισε στην Ελλάδα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί στις 03:00 τα ξημερώματα στο TNT. Στο […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Φοβόμουν ότι οι γονείς μου θα απελαθούν»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν οι άνθρωποι που δεν διαθέτουν χαρτιά στην Ελλάδα, είναι δηλαδή «παράνομοι», περιέγραψε ο σούπερ σταρ των Μπακς. Άλλωστε, βίωσε από πρώτο χέρι τον κίνδυνο να απελαθούν οι γονείς του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚαθηλωτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβήθηκα ότι θα απελαθούν» (video)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή αλλιώς, «The Greek Freak» όπως είναι το αγωνιστικό του παρατσούκλι, έχει καταφέρει να γίνει ο πιο αγαπητός παίχτης καλαθοσφαίρισης, όλων των εποχών. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, έχει πάρει πολλές διακρίσεις, μία από αυτές ήταν ως τον πολυτιμότερο παίχτη του NBA, to 2019. Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα παιδικά του χρόνια και […]
The post Καθηλωτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβήθηκα ότι θα απελαθούν» (video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν»
Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του στην Ελλάδα, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που έδωσε στο «Bleacher Report». Ο Αντετοκούνμπο είπε χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που επέστρεφε σπίτι και δεν έβλεπε τους γονείς του, το πρώτο πράγμα που του ερχόταν στο μυαλό ήταν μήπως έχουν απελαθεί. Ο Γιάννης μίλησε για τις δυσκολίες του να είσαι μαύρος στην Ελλάδα, το ρατσισμό, αλλά και το γεγονός ότι πρώτη φορά είδε μαύρο να οδηγάει αυτοκίνητο στις ΗΠΑ! Αναλυτικά όσα είπε ο «Giannis»: «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν […]
Διαβάστε το στο dete.gr