Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη - Τι της συνέβη; (φωτο)

13:04 - 24/07/2020

Ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως έστειλε τη Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημά της και στο μήνυμά της τόνισε πόσο απαραίτητη, σημαντική και σωτήρια είναι η πρόληψη. «Κοίτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ?￰゚ムᆵ‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή?. Και το ένστικτο μου που μια

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη. Η τρυφερή συμβουλή που μας δίνει

H  Ρούλα Ρέβη με δυο φωτογραφίες κι ένα κείμενο στο Instagram ενημέρωσε τους followers της για  το ότι έχει ένα γυναικολογικό θέμα ενώ τους συμβούλεψε να μην αγνοούν ποτέ το ένστικτο και τον γυναικολόγο τους! Η αγαπημένη φωτογράφος είχε στο πλάι της τις αγαπημένες τις φίλες ενώ όπως μας ενημέρωσε τις φωτογραφίες της, τις τράβηξε η Ζέτα Μακρυπούλια! Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα! Κοίτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις