Αγιά Σοφιά: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν γράφει η Τζουμχουριέτ

16:21 - 25/07/2020

Αφορμή για τον πρωτοσέλιδο τίτλο η αναφορά του Αλί Ερμπάς ότι όποιος άλλαξε την χρήση της Αγίας Σοφίας είναι καταραμένος

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εφημερίδα Τζουμχουριέτ: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγία Σοφία

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τουρκική εφημερίδα: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγιά Σοφιά

Ως ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή, όπου τελέστηκε μετά από 86 χρόνια μουσουλμανική προσευχή στην Αγιά Σοφιά.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αγία Σοφία: Προσβολή στον Κεμάλ το κήρυγμα του Ερμπάς

Ο ανώτατος ιμάμης, Αλί Ερμπάς, από άμβωνος και κρατώντας το οθωμανικό ξίφος στα χέρια, είπε ότι όποιος άλλαξε την χρήση της Αγίας Σοφίας είναι καταραμένος.

Διαβάστε το στο tovima

Εφημερίδα Τζουμχουριέτ: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγιά Σοφιά

Ως ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή με την μουσουλμανική προσευχή για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια στην Αγιά Σοφιά με μοναδική εξαίρεση την Τζουμχουριέτ η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «προσβολή» προς τον Κεμάλ. Αφορμή για τον τίτλο αυτό αποτέλεσε η αναφορά στην ομιλία του Προέδρου θρησκευτικών υποθέσεων Αλί Ερμπάς που είπε ότι όποιος άλλαξε την χρήση της Αγίας Σοφίας είναι καταραμένος. Στην ίδια εφημερίδα καταγράφεται και η αντίδραση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εκπρόσωποι του οποίου βρήκαν που κλειστή την πόρτα του μαυσωλείου του Κεμάλ, την ώρα που γινόταν η προσευχή στην Αγία Σοφία. Η αρχικη δικαιολογία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ότι στον

Διαβάστε το στο thestival.gr

Εξαίρεση στην Τουρκία η Τζουμχουριέτ - "Προσβολή στον Κεμάλ"  όσα ακούστηκαν στην Αγιά Σοφιά

Ενώ τα υπόλοιπα τουρκικά μέσα μιλούν για ιστορική μέρα, η Τζουμχουριέτ αποτελεί εξαίρεση και χαρακτηρίζει προσβολή στον Κεμάλ τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τουρκική εφημερίδα: «Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγία Σοφία»

Ως ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή με την μουσουλμανική προσευχή για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια στην Αγιά Σοφιά με μοναδική εξαίρεση την Τζουμχουριέτ η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «προσβολή» προς τον Κεμάλ. Το άρθρο Τουρκική εφημερίδα: «Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγία Σοφία» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αγιά Σοφιά: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν γράφει η Τζουμχουριέτ

H Τζουμχουριέτ είναι η μοναδική τουρκική εφημερίδα η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «προσβολή» προς τον Κεμάλ. Αφορμή για τον τίτλο αυτό αποτέλεσε η αναφορά στην ομιλία του Προέδρου θρησκευτικών υποθέσεων Αλί Ερμπάς που είπε ότι όποιος άλλαξε την χρήση της Αγίας Σοφίας είναι καταραμένος. Στην ίδια εφημερίδα καταγράφεται και η αντίδραση του […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αγιά Σοφιά: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν γράφει η Τζουμχουριέτ

Ως ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή με την μουσουλμανική προσευχή για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια στην Αγιά Σοφιά με μοναδική εξαίρεση την Τζουμχουριέτ η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «προσβολή» προς τον Κεμάλ. Το άρθρο Αγιά Σοφιά: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν γράφει η Τζουμχουριέτ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αγιά Σοφιά: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν γράφει η Τζουμχουριέτ

Ως ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή με την μουσουλμανική προσευχή για πρώτη φορά...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τουρκική εφημερίδα: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγιά Σοφιά

Ως ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή, όπου τελέστηκε μετά από 86 χρόνια μουσουλμανική προσευχή στην Αγιά Σοφιά. Ωστόσο, η cumhuriyet, στο πρωτοσέλιδό αναφέρει ότι όσα ακούστηκαν στην Αγιά Σοφιά την Παρασκευή αποτέλεσαν «προσβολή» προς τον Κεμάλ. Αφορμή για τον τίτλο αυτό αποτέλεσε η αναφορά στην ομιλία του Προέδρου θρησκευτικών υποθέσεων Αλί Ερμπάς, […] The post Τουρκική εφημερίδα: Προσβολή στον Κεμάλ όσα ακούστηκαν στην Αγιά Σοφιά appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Για προσβολή στον Κεμάλ κάνει λόγο η Τζουμχουριέτ

Τη στιγμή που ο τουρκικός Τύπος χαρακτηρίζει ιστορική τη χθεσινή ημέρα, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε μουσουλμανική προσευχή για πρώτη φορά... The post Για προσβολή στον Κεμάλ κάνει λόγο η Τζουμχουριέτ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων