Γ.Ροντσενκόφ: «Κανένας αθλητής χωρίς εξαίρεση να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
22:29 - 27/07/2020
Ο Γκρέγκορι Ροντσενκόφ, πρώην αφεντικό του ρωσικού οργανισμού κατά του ντόπινγκ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι κανένας Ρώσος αθλητής δεν θα πρέπει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά.
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο WADA απέβαλε τη Ρωσία για τέσσερα χρόνια από τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, λόγω της αλλοίωσης των αποτελεσμάτων ελέγχων ντόπινγκ αθλητών της. Η Ρωσία προσέφυγε στο CAS και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί το Νοέμβριο.
Ωστόσο, ορισμένοι Ρώσοι αθλητές αναμένεται να πάρουν την εξουσιοδότηση να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο υπό ουδέτερη σημαία, αν μπορούν να αποδείξουν ότι δεν ήταν μέρος του κρατι
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr