Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας αποκλειστικά για τον Άγιο Κοσμά

14:45 - 28/07/2020

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης υπέγραψε σήμερα μνημόνιο «συνεργασίας και συναντίληψης» με τον επικεφαλής της Lamda Development για τη μεταφορά των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Άγιο Κοσμά στο μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού. Θυμίζουμε ότι η τροποποιητική σύμβαση (ν.4422/2016, ΦΕΚ Α’ 181/27.09.2016) προέβλεπε εξαρχής ότι δεν θα μπει μπουλντόζα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά αν πρώτα […] The post Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας αποκλειστικά για τον Άγιο Κοσμά appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπογράφτηκε το μνημόνιο συνεργασίας για τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού

Υπογράφτηκε το "Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας" μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Διευθύνοντα Συμβούλου της LAMDA Development, Οδυσσέα Αθανασίου.

Διαβάστε το στο Sport24

Με υπογραφή Αυγενάκη το μνημόνιο συνεργασίας με τη LAMDA Development για τον Άγιο Κοσμά

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου, υπέγραψαν “Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας” μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της LAMDA Development, για την μεταφορά και μετεξέλιξη των εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά. […] The post Με υπογραφή Αυγενάκη το μνημόνιο συνεργασίας με τη LAMDA Development για τον Άγιο Κοσμά appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Υπογράφτηκε το μνημόνιο συνεργασίας για τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού

Υπογράφτηκε το “Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας” μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Διευθύνοντα Συμβούλου της LAMDA Development, Οδυσσέα Αθανασίου. Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της LAMDA Development, για την μεταφορά και μετεξέλιξη των εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής του […] The post Υπογράφτηκε το μνημόνιο συνεργασίας για τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση