Τρίκαλα - Πατέρας 16χρονης: «Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού - Δούλεψαν με σχέδιο»

08:32 - 29/07/2020

Οι Αρχές των Τρικάλων, προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους κατάληξης της έφηβης, εξετάζουν την εμπλοκή ενός 30χρονου ομοεθνούς της 16χρονης Μαρίας τον οποίο συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα. ​Έτσι, αν και αρχικά ο θάνατος της κοπέλας αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και εμπλουτίζεται συνεχώς από νέα στοιχεία, όπως ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της 16χρονης που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, όπως αποκάλυψε Κυριακάτικη εφημερίδα. ​Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία. «Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: «Την σκότωσαν, δούλεψαν με σχέδιο»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τα νεότερα στοιχεία για τον θάνατο - μυστήριο της 16χρονης από τα Τρίκαλα.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: «Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού, θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

Κορυφώνεται η αγωνία για τον θάνατο - μυστήριο της 16χρονης από τα Τρίκαλα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τρίκαλα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 16χρονης - «Την κόρη μου τη σκότωσαν»

ΕΛΛAΔΑ  Συνεχίζεται η αγωνία και παραμένουν τα ερωτηματικά γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης αλβανικής καταγωγής, στα Τρίκαλα. Ο θάνατος της 16χρονης αποδόθηκε αρχικά σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από σκαλωσιά έξω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Ωστόσο η Αστυνομία ερευνά πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Όπως αναφέρει το in.gr, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και προκύπτουν νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, ενώ οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή ενός 30χρονου ομοεθνή της. Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια της 16χρονης έκανε λόγο για δολοφονία, ενώ με δηλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: «Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού, θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

Το βίντεο και οι αποκαλύψεις για τρίτο πρόσωπο. Το άρθρο Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: «Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού, θέλω να βρεθεί η αλήθεια» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της 16χρονης Μαρίας: Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού

Την εμπλοκή ενός 30χρονου ομοεθνούς της, τον οποίο η 16χρονη Μαρία συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα, εξετάζουν οι Αρχές στα Τρίκαλα, προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους “αυτοκτονίας” της κοπέλας από την Αλβανία. Έτσι, αν και αρχικά ο θάνατος της κοπέλας αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ο φάκελος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φονικό στα Τρίκαλα-Την 16χρονη Μαρία την σκότωσαν αλλού. Δούλεψαν με σχέδιο

Την εμπλοκή ενός 30χρονου ομοεθνούς της, τον οποίο η 16χρονη Μαρία συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα, εξετάζουν οι Αρχές στα Τρίκαλα, προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους αυτοκτονίας της κοπέλας από την Αλβανία.   Έτσι, αν και αρχικά ο θάνατος της κοπέλας αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και εμπλουτίζεται συνεχώς από νέα στοιχεία, όπως ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της 16χρονης που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, όπως αποκάλυψε η Realnews την Κυριακή. Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία. Την κόρη μου την σ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις