Φ.Γεννηματά: «Διάλογος με Άγκυρα μόνο για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα»
22:47 - 29/07/2020
Η Φώφη Γεννηματά μίλησε σε τηλεδιάσκεψη της Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθετική στάση που κρατάει η Τουρκία.
Στην εισαγωγική τοποθέτησή της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε: «Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ένα πραγματικό Κίνημα νέας Αλλαγής. Νέας πνοής. Νέων αμφισβητήσεων. Νέων συγκρούσεων. Νέων αιτημάτων. Ακόμη και νέας αισθητικής. Κίνημα που θα αγκαλιάσει, θα φέρει στην επιφάνεια και θα προωθήσει την ατζέντα του αύριο».
Μιλώντας για την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, λόγω της επιθετικότητας της Τουρκίας, πρόσθεσε: «Η σταθερή θέση της χώρας μας παραμένει ότι το μόνο αντικείμενο διαλόγου για τα εθνικά μας θέματα με την Τουρκία είναι ο καθορισμός θαλασσίων
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr