Εριέττα Κούρκουλου: Υπέρλαμπρος γάμος στη Μύκονο - Συνοδός η Μαριάννα Λάτση

14:59 - 30/07/2020

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε καταιγισμό σφυριγμάτων και κατευθύνθηκε αμέσως στον γαμπρό που την περίμενε στο εκκλησάκι με ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας Στο νησί των Ανέμων πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου και του επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου, που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά. Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά εξαιτίας της πανδημίας αποφάσισαν να...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει