«Πέταξε» βόμβα η Ηλιάκη: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε!»

09:47 - 06/11/2019

Η Μαρία Ηλιάκη, πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μίλησε με χαρά για τα προσωπικά της στους δημοσιογράφους σε βραδινή έξοδό της. Η όμορφη… The post «Πέταξε» βόμβα η Ηλιάκη: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε!» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πέταξε» βόμβα η Ηλιάκη: «Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε!» (βίντεο)

Διαβάστε το στο

Μαρία Ηλιάκη: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι με τον Στέλιο και να μην το ξέρετε… » (βίντεο)

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη και η αινιγματική απάντηση που έδωσε σε ερώτηση περί γάμου. Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν εκεί για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της, η οποία μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία. «Η ζωή μου πάει πολύ καλά. Φτύστε με, σταυρώστε με. Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη και δεν το κρύβω. Είναι η πιο σοβαρή μου σχέση…» , είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το αν σκοπεύει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, Στέλιο Μανουσάκη, η ίδια δήλωσε: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε… Ζούμε σαν παντρεμένοι και αισθανόμαστε μια πολύ ωραία

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι