Χατζηδάκης για την έκρηξη με νεκρό στη ΛΑΡΚΟ: Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χατζηδάκης για την τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος, είναι σοκ
Διαβάστε το στο Χατζηδάκης για την έκρηξη με νεκρό στη ΛΑΡΚΟ: Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος
«Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να σας επιβεβαιώσω ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος σε εργατικό δυστύχημα το πρωί. Δεν είναι δόκιμο να πω κάτι παραπάνω. Ο Διευθύνων Σύμβουλος φτάνει αυτή την ώρα στη Λάρυμνα» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στον Realfm
Διαβάστε το στο madata.grΧατζηδάκης για την έκρηξη με νεκρό στη ΛΑΡΚΟ: Να αποδοθούν οι ευθύνες όπου ανήκουν
«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος...
Διαβάστε το στο news.grΧατζηδάκης για την έκρηξη με νεκρό στη ΛΑΡΚΟ: Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος
«Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να σας επιβεβαιώσω ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος σε εργατικό δυστύχημα το πρωί. Δεν είναι δόκιμο να πω κάτι παραπάνω. Ο Διευθύνων Σύμβουλος φτάνει αυτή την ώρα στη Λάρυμνα» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στον Realfm 97,8. «Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος και θέλω να εκφράσω τα […]
The post Χατζηδάκης για την έκρηξη με νεκρό στη ΛΑΡΚΟ: Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος appeared first on Lamianow.
Διαβάστε το στο lamianow.gr