Μπέσσυ Αργυράκη: «Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο»
10:27 - 06/11/2019
Η Μπέσσυ Αργυράκη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελληνίδα τραγουδίστρια ξόδεψε κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο» (βίντεο)
Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας
Διαβάστε το στο Μπέσσυ Αργυράκη: Ξόδεψα σε 7 μέρες κληρονομιά 20.000 ευρώ στη Μύκονο
Την αποκάλυψη ότι χάλασε σε μία εβδομάδα στη Μύκονο 20.000 ευρώ από κληρονομιά...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπέσσυ Αργυράκη: «Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε επτά μέρες στη Μύκονο»
Στην «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη το πρωί της Τετάρτης και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την κληρονομιά εξ Αμερικής, 20.000 ευρώ αλλά και τον ασυνήθιστο ομολογουμένως τρόπο που την ξόδεψε.
The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε επτά μέρες στη Μύκονο» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓνωστή τραγουδίστρια: Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο
Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κληρονομιά εξ Αμερικής, 20.000 ευρώ αλλά και τον ασυνήθιστο ομολογουμένως τρόπο που την ξόδεψε.
«Σας πήρα τηλέφωνο για αυτό που άκουσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια....
«Θέλω
Διαβάστε το στο madata.grΜπέσσυ Αργυράκη: Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο
Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι μέσα σε 7 μέρες ξόδεψε στη Μύκονο την κληρονομιά εξ Αμερικής, 20.000 ευρώ «Σας πήρα τηλέφωνο για αυτό που άκουσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. «Θέλω να καταγγείλω και να πω ότι τα χάλασα, ναι, σε 7 ημέρες. Ήμουν με […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΠασίγνωστη τραγουδίστρια μας ξαφνιάζει! “Ναι, ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο” (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ήμουν με την κορούλα μου και μια αγαπημένη μου φίλη,…» «Θέλω να καταγγείλω και να πω ότι τα χάλασα, ναι, σε 7 ημέρες. Ήμουν με την κορούλα μου και μια αγαπημένη μου φίλη, βγήκαμε, ψωνίσαμε… Μπορεί να μην ήταν 20.000, να ήταν λιγότερα, αλλά αποφάσισα αυτά να τα χαλάσω» συμπλήρωσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια. Η Μπέσσυ […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr«Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο»
H απίστευτη αποκάλυψη Ελληνίδας τραγουδίστριας
Διαβάστε το στο news.grΜπέσσυ Αργυράκη: Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο
Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι μέσα σε 7 μέρες ξόδεψε στη Μύκονο την κληρονομιά εξ Αμερικής, 20.000 ευρώ «Σας πήρα τηλέφωνο για αυτό που άκουσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. «Θέλω να καταγγείλω και να πω ότι τα χάλασα, ναι, […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο appeared first on Lamianow.
Διαβάστε το στο lamianow.gr«Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο»
Η Μπέσσυ Αργυράκη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την κληρονομιά εξ Αμερικής, 20.000 ευρώ αλλά και τον ασυνήθιστο ομολογουμένως τρόπο που την ξόδεψε. «Σας πήρα τηλέφωνο για αυτό που άκουσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη για την δυσπιστία της ειλικρινούς της δήλωσης […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑργυράκη: «Ξόδεψα κληρονομιά 20.000 σε 7 μέρες στη Μύκονο»
Η Μπέσσυ Αρυγράκη μίλησε για την
κληρονομιά εξ Αμερικής, 20.000 ευρώ αλλά και
τον ασυνήθιστο ομολογουμένως τρόπο που...
Διαβάστε το στο ekriti.gr