Νίκος Μιχαλολιάκος: Δηλώνω αθώος, πολιτική σκευωρία οι κατηγορίες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μιχαλολιάκος: Δηλώνω αθώος, πολιτική σκευωρία οι κατηγορίες
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, βρίσκεται για πρώτη φορά ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκειμένου να μιλήσει για το ρόλο του στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Με την άφιξη του Νίκου Μιχαλολιάκου οι υποστηρικτές του σηκώθηκαν όρθιοι ενώ την ίδια ώρα οι συγγενείς και φίλοι του Παύλου Φύσσα σήκωσαν μικρά πλακάτ με τον αριθμό 6, για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του.
«Θέλω να δηλώσω αθώος από τις κατηγορίες μου αποδίδονται κατόπιν πολιτικής σκευωρίας 25 ετών. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Το έχω καταγγείλει και στη Βουλή. Δεν θα έπρεπε η ηγεσία της Δικαιοσύνης να ορίζεται από εκάστοτε Κυβέρνηση.
Για πρώτη φορά στη πολιτική ιστορ
Διαβάστε το στο thestival.grΜιχαλολιάκος: Είμαι αθώος - Πρόκειται για πολιτική σκευωρία
Τι υποστήριξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Διαβάστε το στο lifo.grΑπολογία Μιχαλολιάκου: «Είμαι αθώος - Πρόκειται για πολιτική σκευωρία»
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Διαβάστε το στο onmed.grΑπολογία Μιχαλολιάκου: «Είμαι αθώος - Πρόκειται για πολιτική σκευωρία»
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η απολογία του Νίκου…
Διαβάστε το στο onsports.grΑπολογία Μιχαλολιάκου: «Είμαι αθώος - Πρόκειται για πολιτική σκευωρία»
Η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής θα είναι και η τελευταία, πριν κλείσει η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.Αυτή την ώρα ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στο εδώλιο μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και συγγενείς του Παύλου Φύσσα
Διαβάστε το στο madata.grΔίκη ΧΑ - Μιχαλολιάκος: Δηλώνω αθώος, πολιτική σκευωρία οι κατηγορίες
Με την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου, που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κλείνει η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε το στο