Γ. Τράγκας: «Δολοφονούν» τον Αντρέα Μποτσέλι και όσους χαλάνε τη «σιωπή» που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει τη μειοδοσία στο Αιγαίο!

16:23 - 31/07/2020

Όταν ένα μεγάλο ειδησεογραφικό site γράφει ότι ο Αντρέα Μποτσέλι «βρίσκεται σε παραλήρημα» γιατί αντιδρά στα ακραία μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού και φωνάζει ότι πλήττονται καίρια οι ανθρώπινες ελευθερίες και η Δημοκρατία, τότε καταλαβαίνεις πόσα λεφτά έχει πάρει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να… «μείνουμε ασφαλείς» και κλειδωμένοι όσο γίνεται περισσότερο στα σπίτια μας! Όταν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι «sicarios» της TV και του ίντερνετ… «Δολοφονούν» τον Αντρέα Μποτσέλι και όσους χαλάνε τη «σιωπή» που θέλει ο Μητσοτάκης για να περάσει τη μειοδοσία στο Αιγαίο!

Όταν ένα μεγάλο ειδησεογραφικό site γράφει ότι ο Αντρέα Μποτσέλι «βρίσκεται σε παραλήρημα» γιατί αντιδρά [...] The post ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι «sicarios» της TV και του ίντερνετ… «Δολοφονούν» τον Αντρέα Μποτσέλι και όσους χαλάνε τη «σιωπή» που θέλει ο Μητσοτάκης για να περάσει τη μειοδοσία στο Αιγαίο! appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ