Ο Μάρκος Σεφερλής εξομολογείται: «Ήμουν με ορούς και έκανα πρόβα»
13:12 - 01/08/2020
Δεν σταματά ποτέ. Αντίθετα, η δύσκολη περίοδος της καραντίνας τον έκανε ακόμα πιο δημιουργικό. Έτσι, ξεκίνησε στο Δελφινάριο με την […]
The post Ο Μάρκος Σεφερλής εξομολογείται: «Ήμουν με ορούς και έκανα πρόβα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μάρκος Σεφερλής εξομολογείται: Ήμουν με ορούς και έκανα πρόβα
Δεν σταματά ποτέ. Αντίθετα, η δύσκολη περίοδος της καραντίνας τον έκανε ακόμα πιο δημιουργικό. Έτσι, ξεκίνησε στο Δελφινάριο με την παράσταση Dettolμη και γοητεία. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι εργασιομανής και τελειομανής. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξη που δίνει στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου, υπήρξε μια στιγμή που κατέρρευσε.
«Συνέβη το 2009, όταν έκανα τον Μπακαλόγατο. Ήταν τόσο κοπιαστική παράσταση, τόσο απαιτητική, που έπαθα υπερκόπωση. Δεν με τρόμαξε όμως. Έρχονταν οι συνεργάτες στο νοσοκομείο και έκαναν πρόβες. Όταν είδα και αυτό από τον εαυτό μου, με ορούς να κάνω πρόβα, ε, είπα ότι είμαι ικανός για όλα. Από τότε δεν μου έχει συμβεί τίποτα, δεν κάνω κάτι το
Διαβάστε το στο thestival.grΜάρκος Σεφερλής: Κατέρρευσα, έκανα πρόβες με ορούς
Για τη στιγμή που κατέρρευσε και βρέθηκε στο νοσοκομείο μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών ο Μάρκος Σεφερλής.
The post Μάρκος Σεφερλής: Κατέρρευσα, έκανα πρόβες με ορούς appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grO Μάρκος Σεφερλής εξομολογείται: «Ήμουν με ορούς και έκανα πρόβα»
Δεν σταματά ποτέ. Αντίθετα, η δύσκολη περίοδος της καραντίνας τον έκανε ακόμα πιο δημιουργικό. Έτσι, ξεκίνησε στο Δελφινάριο με την παράσταση Dettolμη και γοητεία. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι εργασιομανής και τελειομανής. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξη που δίνει στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου, υπήρξε μια στιγμή που κατέρρευσε. «Συνέβη το 2009, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr