Συγκλονισμένος ο γιος του άτυχου εργάτη της ΛΑΡΚΟ – Τι είπε στο

16:14 - 06/11/2019

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ είναι ο 20χρονος γιος του. Ο νεαρός ταξίδεψε από την Αθήνα όπου σπουδάζει… The post Συγκλονισμένος ο γιος του άτυχου εργάτη της ΛΑΡΚΟ – Τι είπε στο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο γιος του άτυχου εργάτη της ΛΑΡΚΟ: Δεν γίνεται να χάνονται έτσι άνθρωποι

Ανείπωτη η θλίψη στην οικογένεια του άτυχου εργάτη που βρήκε τραγικό θάνατο στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ. Συγκλονισμένος ο 20χρονος γιος του θύματος, ταξίδεψε από την Αθήνα, όπου σπουδάζει, στη Μαλεσίνα όπου ζούσε ο πατέρας του μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατό του.

Διαβάστε το στο

Συγκλονισμένος ο γιος του άτυχου εργάτη της ΛΑΡΚΟ – «Δεν γίνεται να χάνονται έτσι άνθρωποι»

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ είναι ο 20χρονος γιος του. Ο νεαρός ταξίδεψε από την Αθήνα όπου σπουδάζει στη Μαλεσίνα όπου ζούσε ο πατέρας του μόλις πληροφορήθηκε για τον θάνατο του. «Πριν από λίγο το έμαθα. Ήμουν στην Αθήνα στη σχολή μου. Δεν έχω ακριβή εικόνα για τι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι