Το "ευχαριστώ" της Σάκκαρη στο Παλέρμο
08:21 - 05/08/2020
Με post στα social media, η Σάκκαρη εξέφρασε την πικρία της για το αποτέλεσμα στο Παλέρμο, αλλά εξήρε και το έργο των διοργανωτών για να βγει το τουρνουά και να επιστρέψει το τένις στην κανονικότητα.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το "ευχαριστώ" του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο Ζοζέ Μαουρίσιο, είπε το δικό του... ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας για τα τρία χρόνια που βρέθηκε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής:
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένα τόσο μεγάλη αγάπη από όλους σας, πραγματικά το εκτιμώ. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που δέχτηκα και την θετική ενέργεια που μου δώσατε από την πρώτη ημέρα και ειδικά χθες, ακριβώς μετά την απόφαση της ομάδας. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ γι’αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους υπαλλήλους της ομάδας και τους φίλους που έκανα εδώ. Σε όλους εσάς που με στηρίξατε στις καλές και τις κακές στιγμές
Διαβάστε το στο thestival.grΤο ευχαριστώ Σμαραγδή σε Μητσοτάκη
Από A. AE 11:48 – 05/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 11:53 – 05/08/2020 Ο Iωάννης Καποδίστριας φέρνει πιο κοντά τη Ρωσία. Επιστολές φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου σε καθημερινή βάση, μια, όμως, που ήρθε τις προηγούμενες μέρες ήταν κάπως διαφορετική. Αποδέκτης ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αποστολέας ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες του ελληνικού στερεώματος, όπως ο Ελ Γκρέκο, ο Ιωάννης Βαρβάκης και ο Νίκος Καζαντζάκης. Νέο του project είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας, με την παραγωγή να είναι στα σκαριά. Τι σχέση έχει, όμως, το Μέγαρο Μαξίμου; Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός, αλλά και συνεργάτες του επέδειξαν πρ
Διαβάστε το στο spoilers