Γιατί τάφηκε δύο φορές ο Τσάρλι Τσάπλιν; - Έκλεψαν το φέρετρο και ζητούσαν λύτρα 600 χιλιάδες δολάρια!
16:03 - 05/08/2020
Τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου του 1978, δύο μαυροντυμένοι άντρες εξερευνούσαν το νεκροταφείο του χωριού Corsier-sur-Vevey της Ελβετίας. Ένας μεγαλοπρεπής πέτρινος τάφος ξεχώριζε, καθώς οι υπόλοιποι ήταν απλοί με έναν λιτό ξύλινο σταυρό.
Όταν πλησίασαν, αντιλήφθηκαν την αξία του. Ανήκε στον μεγάλο κωμικό ηθοποιό, Τσάρλι Τσάπλιν, που είχε πεθάνει δύο μήνες πριν από την παραμονή Χριστουγέννων του 1977.
Ξέθαψαν το φέρετρο, το φόρτωσαν στο φορτηγάκι τους και το μετέφεραν στα ανατολικά της Λίμνης της Γενεύης, όπου το έκρυψαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκι. Η κηδεία του Τσάπλιν Την επόμενη μέρα ανακαλύφθηκε η κλοπή. Το ερώτημα στο χείλη όλων ήταν «γιατί;» να κλέψει κάποιος ένα πτώμα;
Οι απαντήσεις που δόθη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr