ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Συνεχίζονται οι διώξεις των κληρικών

13:33 - 06/08/2020

Επιμέλεια: Δημήτρης Βούκιας – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΝΕΑ: Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στο Μαυροβούνιο, με τις διώξεις κατά των κληρικών να συνεχίζονται. Ένα νέο περιστατικό δίωξης έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα, από την περίοδο που ξεκίνησε η κρίση στο Μαυροβούνιο.  Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του ενοριακού ιερέα π. Γιοβάν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι

Επιπρόσθετοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι, για COVID-19 θα συνεχιστούν την Πέμπτη (06/08) και την Παρασκευή (07/08)στην πόλη της Λεμεσού. Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως «οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για COVID-19 στη Λεμεσό, μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας, θα συνεχιστούν σήμερα 6 Αυγούστου και αύριο 7 Αυγούστου και προτρέπονται οι πολίτες της Λεμεσού να προσέλθουν». Οι έλεγχοι, προστίθεται, θα γίνονται από δύο κινητές μονάδες, μια στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 και μια στην περιοχή της Επίχωσης από τις  18:00 μέχρι τις 21:00. Από ΚΥΠΕ 

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο