Η «συντηρητική» Αναστασία Γιούσεφ ξαναμιλά για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο (βίντεο)

13:46 - 06/08/2020

Η Αναστασία Γιουσέφ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σχέση της... με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μάλιστα η εκρηκτική χορεύτρια που είναι γνωστή για τις εμφανίσεις της στα μαγαζιά της Αθήνα, αλλά και για τις... «καυτές» παρεμβάσεις που έκανε στον Νίκο Μουτσινά αποκάλυψε πως έχει αρκετά ερωτικά ταμπού (αν και δεν της φαίνεται), ενώ αν και έχει συνευρεθεί σε τσουλήθρα, συνολικά έχει πάει μόνο με... 15 άνδρες.  «Έχω σπουδάσει οικονομία και διοίκηση κι επίσης έχω κι ένα ταξί. Στο ερωτικό κομμάτι έχω αρκετά ταμπού, είμαι συντηρητική κι ας μη φαίνομαι, δεν κάνω πολλά τρελά κόλπα και περίεργα. Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτι με Άραβες. Εννοείται ότι δεν πήγα. Παλαιότερ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις