Εριέττα Κούρκουλου-Βύρων Βασιλειάδης: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του καλοκαιριού!

10:11 - 07/08/2020

Στο νησί των Ανέμων παντρεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα   η Εριέττα Κούρκουλου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου, παρουσία εκατό περίπου καλεσμένων. Η Εριέττα  φορώντας ένα  δαντελένιο νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και ένα μακρύ πέπλο,έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, η οποία ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή.  Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή  φίλη της...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους στη Μύκονο!

MENU Περισσότερα Lifestyle Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους στη Μύκονο! 07 Αυγ. 2020, 23:16 Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τον ονειρικό γάμο της κόρης της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Εριέττας Κούρκουλου με τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη στη Μύκονο. Το ζευγάρι ενώθηκε πριν από μια εβδομάδα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο. Εξάλλου, τόσο η Εριέττα, όσο και ο επιχειρηματίας σύζυγός της ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Το μυστήριο τελέστηκε την περασμένη Τρίτη στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου ενώπιον στεν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει