Σούντγκρεν: “Δεν έχω άγχος να βρω ομάδα. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο…”
17:21 - 07/08/2020
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Σουηδία ότι είναι εκτός πλάνων του Άρη, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για το μέλλον του γιατί έχει… δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους κίτρινους.
The post Σούντγκρεν: “Δεν έχω άγχος να βρω ομάδα. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο…” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σούντγκρεν: «Δεν με θέλουν, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο»
Ο Σουηδός μπακ δεν έδειξε και τόσο... ζεστός ώστε να φύγει από τον Αρη, όπου και δεν υπολογίζεται
Διαβάστε το στο Σούντγκρεν: Μου είπαν να φύγω από τον Άρη, αλλά έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο
Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο στον Άρη, σημειώνοντας πως συνεχίζει τις επαφές ο ατζέντης του.
Αναλυτικά όλα όσα είπε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se:
Αρχικά για τον Άρη, ανέφερε: «Μου είπαν ότι μπορώ ελεύθερα να ψάξω για μια νέα ομάδα, συνεπώς δεν θέλουν να με κρατήσουν. Όμως, είμαστε στην εποχή του κορωνοϊού και έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου».
Για τους λόγους που δεν υπολογίζεται, είπε: «Δεν ξέρω. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Ισως δεν είναι χαρούμενοι με την απόδοση μου, ίσως έχω υψηλό μισθό. Μπορεί να εί
Διαβάστε το στο thestival.grΣούντγκρεν για Άρη: «Δεν με θέλουν, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο»
Σούντγκρεν για Άρη: «Δεν με θέλουν, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο»
07/08/2020
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν υπολογίζεται στον Άρη και ο Σουηδός μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se για το μέλλον του.
«Μου είπαν ότι μπορώ ελεύθερα να ψάξω για μια νέα ομάδα, συνεπώς δεν θέλουν να με κρατήσουν. Όμως, είμαστε στην εποχή του κορονοϊού και έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τους λόγους που βρίσκεται εκτός πλάνων.
Read more
Διαβάστε το στο filathlos.gr