Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος - Η προπέλα της ακρωτρίασε το δάχτυλο
08:32 - 08/08/2020
Σε κατάσταση σοκ διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ - Το ατύχημα έγινε ανοιχτά της Κύθνου
Στο ΚΑΤ διακομίσθηκε η αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου, που βρίσκεται στο χειρουργείο, μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε ενόσω βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της και άλλον έναν φίλο τους ανοιχτά της Κύθνου. Λόγω αδέξιων χειρισμών του οδηγού, έπεσε στη θάλασα και υπέστη ατύχημα, καθώς λόγω της προπέλας ακρωτηριάστηκε το δάκτυλο στο δεξί της χέρι.
Σε κατάσταση σοκ, αρχικά μεταφέρθηκε με...
Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έρρικα Πρεζεράκου: Πώς έγινε το ατύχημα με την προπέλα - Η κατάσταση της υγείας της (pics)
Ώρες αγωνίας εν μέσω καλοκαιριού για την Έρρικα Πρεζεράκου - Η αθλήτρια τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των διακοπών της…
Διαβάστε το στο NewsBombΈρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της: Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα (VIDEO)
Για το σοβαρό ατύχημα με το ταχύπλοο που είχε στην Κύθνο και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο ΚΑΤ μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε πως "νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα αλλά έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά ο γιατρός μου, ο κ. Σπυρίδωνος". Ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος δήλωσε ότι "τώρα είναι καλά. Θα παρακολουθηθεί. Πρέπει να αποφευχθεί η φλεγμονή. Την παρακολουθούμε ιδιαίτερα όσον αφορά στον παράμεσο γιατί η βιωσιμότητά του είναι δύσκολη".
Διαβάστε το στο thestival.grΈρρικα Πρεζεράκου: Κρίσιμο χειρουργείο, πόσα δάχτυλα έκοψε η προπέλα. Πώς έγινε το ατύχημα
Πώς έγινε το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου στην Κύθνο με την προπέλα ταχυπλόου; Πώς πήγε το χειρουργείο και πόσα δάχτυλα χάνει; Στο ΚΑΤ με ακρωτηριασμένα δύο δάχτυλα στο δεξί της χέρι νοσηλεύεται η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου. Σε ένα δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο υπεβλήθη η Έρρικα Πρεζεράκου, η πρώην πρωταθλήτρια στο […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου: Κρίσιμο χειρουργείο, πόσα δάχτυλα έκοψε η προπέλα. Πώς έγινε το ατύχημα.
Διαβάστε το στο fimes.grΈρρικα Πρεζεράκου: Πώς έγινε το σοβαρό ατύχημα με την προπέλα στην Κύθνο – Η κατάσταση της υγείας της
Η πρώην αθλήτρια φέρεται να έχει υποστεί ακρωτηριασμό δακτύλων
Διαβάστε το στο news.grΈρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος – προανάκριση από το Λιμενικό
Σοβαρό ατύχημα για την Έρρικα Πρεζεράκου με σκάφος στην Κύθνο. Έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε στα δάχτυλα του δεξιού χεριού από την προπέλα. Σοβαρό ατύχημα στη διάρκεια των διακοπών της υπέστη η ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου, όταν έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΈρρικα Πρεζεράκου: Πώς συνέβη το σοβαρό ατύχημα - Η κατάσταση της υγείας της
Πώς τραυματίστηκε σοβαρά η ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.Η ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού της, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κύθνου.
Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος στ’ ανοιχτά του νησιού, όταν, υπό αδιευκρίνιστα αίτια, έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα.
Η αθλήτρια τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι, από προπέλα ενός ταχύπλοου σκάφους που περνούσε εκείνη την ώρα.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου, για τις πρώτες βοήθειες, κι εν συνεχεία διακομίσθηκε στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με το Gossip-tv.gr, ήταν στο χειρουργείο του νοσοκο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr