Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο – Συγκινημένη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο

13:00 - 08/08/2020

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς χθες υποβλήθηκε σε πεντάωρο χειρουργείο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό […] The post Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο – Συγκινημένη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρεζεράκου: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - Με δάκρυα στα μάτια

H Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά το χειρουργείο.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου - Ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

ΕΛΛAΔΑ  Βίντεο μέσα από το νοσοκομείο μετά το πεντάωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ανέβασε στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου. «Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», ανέφερε συγκινημένη.           Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                   Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε... Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ερρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Μέσα από το ΚΑΤ ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook, βίντεο η Έρρικα Πρεζαράκου, όπου αναφέρεται στο ατύχημα που είχε.Υπενθυμίζεται ότι η Έρρικα Πρεζαράκου υποβλήθηκε χτες σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά τον τραυματισμό της από προπέλα ταχύπλοου σκάφους. Στο βίντεό της αναφέρει: «Ηλιόλουστά μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως, εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμο

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο