Δημοσιογράφος Business Insider: «Κόλλησα κορωνοϊό ενώ ήμουν έγκυος μετά από μήνες απομόνωσης και η περίπτωσή μου παραμένει ιατρικό μυστήριο»

14:03 - 08/08/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό όταν ήταν έγκυος 19 εβδομάδων και ενώ είχε απομονώθει.  Η Χέιλι Πίτερσον, δημοσιογράφος στο Business Insider, περιγράφει την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό: Πίστευα πραγματικά ότι με αρκετό απολυμαντικό και κοινωνική απομόνωση, θα μπορούσα να αποφύγω τον κορωνοϊό. Έτσι, για μήνες, έμεινα μακριά από ανθρώπους, έπλενα συνεχώς τα χέρια μου και καθάριζα τα πάντα. Αμέτρητες φορές κάθισα στη βεράντα μου με κίτρινα γάντια neon που είχα ανεβασμένα μέχρι τους αγκώνες μου και συστηματικά έβγαζα από κουτιά και σακούλες, και απολύμανα ψώνια και πακέτα πριν τα μεταφέρω πέρα από το κατώφλι της κύριας εισόδου στο υπερβολικά αποστειρωμένο σπίτι μου. Μόλις έμπαινα μέσα, θα σα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κόλλησα κορoνοϊό ενώ ήμουν έγκυος μετά από μήνες απομόνωσης και η περίπτωσή μου παραμένει ιατρικό μυστήριο»

Η Χέιλι Πίτερσον, δημοσιογράφος στο Business Insider περιγράφει την περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό καθώς βρέθηκε θετική στον ιό όταν ήταν 19 εβδομάδων έγκυος και ενώ είχε απομονωθεί. Έκτοτε, αναφέρει η ίδια, προσπαθεί να καταλάβει «το μυστήριο της μόλυνσής της». Γράφει συγκεκριμένα στο Business Insider η Πίτερσον: Πίστευα πραγματικά ότι με αρκετό απολυμαντικό και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)