Ιερά Σύνοδος: Θα γίνουν λιτανείες τον Δεκαπενταύγουστο παρά την απαγόρευση

09:34 - 09/08/2020

Η ανησυχία της κυβέρνησης ενόψει Δεκαπενταύγουστου είναι φανερή σε όλα τα επίπεδα και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου έρχεται να… κρούσει περισσότερα κόκκινα καμπανάκια. Αποφασισμένη είναι η Ιερά Σύνοδος να πραγματοποιήσει κανονικά τις λιτανείες τον Δεκαπενταύγουστο, παρά το μέτρο απαγόρευσης λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι θα γίνουν κανονικά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς γιόρταζαν τον Δεκαπενταύγουστο στον Πόντο

Την Κοίμηση της Θεοτόκου, μια από τις μεγαλύτερες εορτές της χριστιανοσύνης, μαζί με τα Χριστούγεννα και την Ανάσταση του Κυρίου, την γιόρταζαν στον Πόντο με ιδιαίτερη ευλάβεια. Μόλις έμπαινε ο Αύγουστος, οι ευσεβείς Πόντιοι άρχιζαν τη νηστεία η οποία ολοκληρωνόταν στις 15 Αυγούστου. Το άρθρο Πώς γιόρταζαν τον Δεκαπενταύγουστο στον Πόντο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή