Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο Ρέθυμνο
12:04 - 09/08/2020
Ολιγοήμερες διακοπές στο υπέροχο Ρέθυμνο, τόπος καταγωγής της Όλγας Κεφαλογιάννη, αποφάσισε να κάνει η βουλευτής της ΝΔ, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της. Ο λόγος για τον Μίνωα Μάτσα, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη. «Για μένα το Ρέθυμνο σημαίνει πάρα πολλά. Είναι ο τόπος καταγωγής των γονέων μου, είναι οι αναμνήσεις μου, είναι τα παιδικά μου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Διακοπές στο Ρέθυμνο για το ερωτευμένο ζευγάρι
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο....
Διαβάστε το στο ZouglaΌλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Διακοπές στο Ρέθυμνο για το ερωτευμένο ζευγάρι
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.
Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟλγα Κεφαλογιάννη, Μίνως Μάτσας: Διακοπές στο Ρέθυμνο
Η Ολγα Κεφαλογιάννη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο πλευρό του συντρόφου της...
Διαβάστε το στο ekriti.gr