Νίκος Χαρδαλιάς: Το κράτος αντέδρασε αμέσως – Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη για το φαινόμενο – Την ώρα της μάχης παλεύουμε
19:16 - 09/08/2020
Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Οφείλω, όμως, να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του κρατικού μηχανισμού που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες δίνοντας μια δύσκολη μάχη σε δύσκολες συνθήκες και απεγκλώβισαν πριν από λίγο ακόμη έναν […]
The post Νίκος Χαρδαλιάς: Το κράτος αντέδρασε αμέσως – Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη για το φαινόμενο – Την ώρα της μάχης παλεύουμε appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλημμύρες Εύβοια: Χαρδαλιάς – Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη για το φαινόμενο
Την θλίψη του για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία στην Εύβοια και τα θερμά…
Διαβάστε το στο NewsBombΠλημμύρες Εύβοια: Χαρδαλιάς – Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη για το φαινόμενο
Την θλίψη του για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία στην Εύβοια και τα θερμά του εξέφρασε με δήλωσή του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλιάς, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τους ανθρώπους του κρατικού μηχανισμού που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες δίνοντας μια δύσκολη μάχη σε δύσκολες συνθήκες […]
The post Πλημμύρες Εύβοια: Χαρδαλιάς – Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη για το φαινόμενο appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr